Forstudium og testing

Etter at det første startsettet ble kjøpt inn, har sommermånedene gått med til å planlegge mer rundt den nye banen. Det ble kjøpt inn ett startsett til, samt en del skinner, sporvekslere, lyssignaler og andre nødvendigheter.

Det elektriske lokomotivet (type 1099) fra startsettet gikk til å begynne med veldig dårlig, og lugget ganske mye. Jeg åpnet lokkåpen og fant ut at en av kobberstrimlene som skulle gi strøm til motoren hadde løsnet fra platen den var festet til. Hele løsningen var veldig dårlig fra Roco sin side syntes jeg. Men ved hjelp av superlim, tålmodighet og en liten klemme fikk jeg festet den skikkelig på plass. For å forebygge nye problemer limte jeg strimmelen på andre siden fast med det samme. Etterpå var gangegenskapene til lokomotivet helt utmerket.Blog Image

Kobberstrimmelen som gir strøm til motoren ligger i klem mens superlimet tørker.

Siden dette er første gang jeg bygger i H0e, var det greit å gjøre seg bedre kjent med både rullende materiell og skinnegang. Derfor bygget jeg opp flere testbaner.

En liten meningsløs filmsnutt fra testing av materiellet som skal brukes på banen.

Mye tid går også med til teoretisk planlegging. Jeg har med årene lært meg at det er greit å planlegge mest mulig på forhånd, før man setter i gang med å bygge. Man må selvsagt likevel alltid være innstilt på at man må gjøre endringer underveis. Men mye tid og penger kan spares på å ha tenkt litt før man durer i vei med sag og hammer, eller kjøper inn dyrt utstyr som viser seg å ikke være kompatibelt.

Noe av det første jeg måtte planlegge var hvilket styringsregime jeg skulle operere med.

Blog Image

Jeg landet på å kjøre digitalt, med mulighet for manuell styring av sporvekslere og signaler i tillegg. Det er esktra mye arbeid med denne løsningen, men jeg synes det er verdt strevet, når man har litt knapper og brytere å trykke på, og ikke alt bare skjer digitalt. Jeg kommer til å legge opp til mulighet for pcstyring på sikt også. Men det krever en del ekstra utstyr som jeg nok ikke investerer i med det første.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *