Så starter byggingen

Jeg har jobbet mye med sporplaner. Enda har jeg ikke kommet opp med en endelig løsning for hele banen. Men fordi banen er modulbasert går det an å bokstavelig ta ting bit for bit. I første omgang har jeg planlagt sporplanen for Birsemüseli stasjon. Sporplanen ble ett resultat av følgende krav:

1. Endestasjon for sidebanen
2. Være så kort som mulig
3. Minimum ett spor skal være minimum 75 cm langt
4. Minimum ett spor skal være godsspor med losseplass for to godsvogner
5. Det skal være parkeringsmuligheter for minimum fire vogner og ett lokomotiv
6. Det skal alltid være ett spor fri for vending av lokomotiv
7. Det skal være mulig å ha minimum tre togstammer inne på stasjonen samtidig

Resultatet ble denne sporplanen:

Blog Image

Etter å ha anskaffet alle skinnedelene jeg trengte, og testet sporplanen på bordet, var tiden endelig kommet for å begynne selve byggingen av banen.

DBB skal være ett modulbasert anlegg med basis i Ivarhyller. Jeg gikk til innkjøp av en del Ivar-plater, med bredde 50 cm. For å beskytte vekselmotorer, ledninger og andre ting som skal monteres på undersiden av platene, bygget jeg en ramme på underside med en høyde på 15 cm. På den måten håper jeg å unngå at noen uforvarende kommer borti eller røsker i stykker noen av komponentene.

Blog Image

Her har jeg montert på støtteben på en av modulplatene. Jeg bruker både lim og skuer. Jeg monterte «tverrbjelker» på alle støttebena for mer støtte.

Blog Image

Deksel av kryssfiner har kommet på plass på framsiden av platen. Dette gir et estetisk bedre inntrykk samt beskytter komponenter på undersiden mot skade.

Slik ser modulkassen ut fra siden.

Blog Image

Her er de tre første modulene kommet på plass langs den ene veggen i rommet. Jeg har lagt korkmatter som sporunderlag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *