Plattform 2

Jeg har de siste ukene brukt litt tid på å bygge plattformen mellom spor 1 og 2. Denne plattformen er lavere enn plattformen på spor 1, som jeg i ettertid har funnte ut at er i overkant høy. Ellers er den bygget på samme måte. Jeg har laget en overgang over alle sporene. Mellom skinnene har jeg kuttet til remser av styren, som jeg limte sammen og malte brune for å illudere treplanker.

Det andre prosjektet jeg har jobbet med i det siste, er å lage en liten «skjøtemodul» på 20 cm, som kan tas av og på endemodulen, for å forlenge sporene på Birsemüseli stasjon. Jeg borret hull i endene begge modulene og limte treplugger i hullene på skjøtemodulen. Dermed kan denne på en enkel måte tas av og på etter behov. Det er ingen kabelforbindelser eller lignende til modulen.

Den nye skjøtemodulen i all sin enkelhet.

Oversiktsbilde over den nye plattformen, med overgang over alle sporene.

Assisterende stasjonsmester er ute og sjekker det nye byggverket.

Jeg er godt fornøyd med høyden til plattformen, det stemmer ganske godt med forbildesituasjonen på bilder jeg har sett fra Mariazellerbahn og baner med lignende materiell.

Jeg brukte damploket som mal da jeg tilpasset overgangene mellom plattformene. Klaringen til plogen er under en millimeter. Men så lenge disse plogene kommer forbi uten problemer, fungerer det greit med alt annet materiell også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *