Sikring

I enden av stasjonen går skinnegangen farlig nær modulkanten. Enkelte H0e-vogner velter veldig lett. Dette er en farlig kombinasjon. Jeg fant derfor ut at jeg måtte ha en slags barriere på kanten. Løsning gav seg selv. Jeg måtte finne ett høyt gjerde som kunne passe inn i miljøet men også ha en reell funsksjon i å beskytte vogner fra å ramle ned av modulen.

Fallers gjerde med produktnr 180433

Faller hadde akkurat det gjerde jeg var ute etter. Det er egentlig designet for å bygges i en firkant. Men med litt modifikasjoner kunne jeg strekke det slik jeg ville ha det langs kanten av modulen.

Gjerde er høyt nok til å holde igjen en vogn eller flere som eventuelt velter mot modulkanten.

Enda ett bilde av gjerdet, før det er limt på plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *