Ny modul

Stasjonsmodulene er enda ikke ferdige. Men nå er det på tide å begynne med arbeidet på neste modul. Denne modulen er bare 40 cm lang. Her går jernbanesporet i en slak s-sving, og krysser veien. Og det er egentlig alt som skjer på denne modulen…

Likevel er det ganske mye arbeid å få på plass alt. Og enda mer arbeid å få det til å fungere.

Jernbanesporet var det første jeg la på plass. Så monterte jeg stopp-magneter i grunnplaten, i passende avstander til planovergangen.

Stoppmagnetene er montert i hull som er borret ut i platen.

Neste steg var å bygge veien. Denne består av ett korkunderlag. Oppå her la jeg ett tjukt lag med gips. Før gipsen tørket helt, skrapte jeg en ripe som jeg la magnettråd ned i. Når gipsen var størknet helt la jeg ett tynt lag med sparkel over magnettråden, og pusset ned. Fordi veien går i sving, og det er en stigning på begge sidene mot sporet, ble det mye fikling før alt fungerte tilfredsstillende. På selve sporet brukte jeg ispinner som jeg tapte med «metalltape» til å lage overgang. Dette fungerer fint, og testkjøring med bussen viser at den ikke har problemer med å finne tråden igjen på andre siden av sporet når den passerer. Overgangen ligger litt over sporet, det kan gi dårlig kontakt for tog, dersom det blir ett problem må jeg senke dem lengre ned.

Den første «metallplaten» er på plass.

Til slutt var det noen runder med pussing og maling så blei veien ganske bra.

Jeg har begynt å legge ballast på sporet også.

På denne lille modulen skal det monteres strøm for to blokkstrekninger, ett innkjørssignal, varsellamper for overgangen og stoppmagnetene.

Veien er nesten ferdigmalt. Varsellamper er satt opp midlertidig for testing.

Det er mye ledninger som skal monteres for å få all elektronikken på plass. Jeg noterer ned i en notatbok fortløpende hvilke ledninger som går hvor, det er til stor hjelp ved feilsøking senere.

Slik ser det ut på undersiden av modulen når ca halvparten av ledningene er på plass.

Ved modulovergangene bruker jeg ispinner som avslutning på veien for å unngå avflassing når modulene flyttes på.

Jernbanesporet har en egne overgangsskinner over modulskillene. Jeg tapet en tapebit på undersiden og la ballast på disse. Laskene kan skyves helt inn på skinnene, som så kan løftes rett opp fra sporet.

For ikke å bare vise bilder av sparkel og treplater avslutter jeg med ett bilde av stasjonsbygget og en ny PTT-buss som ble kjøpt i Sveits i sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *