Startsettet

DMB disponerte før 2008 hverken infrastruktur eller rullende materiell i H0e. Det var derfor nødvendig å foreta en del investeringer for å få DBB operativt.

DBB skal først og fremst operere med elektriske lokomotiver, og dette begrenser utvalget av rullende materiell. Jeg ønsket å starte med å kjøpe ett bestemt startsett fra Roco, nemlig nr 31022. Dette settet inneholder et ellok type 1099 og tre vogner fra Mariazellerbahn. Etter lang og intens jakt klarte jeg endelig tidlig i sommer å få kjøpt ett av disse settene.

Fordi DBB er en fiktiv sveitsisk privatbane kommer jeg til å lage eget design til alt rullende materiell. Men dette ligger veldig langt fram i tid, og som jeg har skrevet i en annen blogg fra DMB, så er dessverre kompromiss en svært viktig del av denne hobbyen. Så enn så lenge så opereres banen med Mariazellerbahn-design.

Blog Image

Slik såg startsettet ut da det kom. Legg merke til Preiser-modellen av Paven midt i esken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *